Bărbieritul, răsfățul de care ai nevoie zilnic!Odată cu revenirea bărbii în trend, bărbieritul acasă cu banala lamă de ras a fost uitat. Este greu să îți stilizezi propria barbă, și, mai mult de atât, este extrem de dificil să o faci fără ajutorul produselor profesionale pe care un barber shop le are la dispoziție. Motiv numai bun să dai o fugă la Barbiere, acolo unde o echipă de profesioniști se va ocupa excelent de tine și de aspectul tău.

Cu siguranță mulți bărbați încă se întreabă de ce ar merge la salon pentru un bărbierit care ar putea dura 10 minute, poate cu două în plus sau în minus, în baie, chiar și cu riscul unor echimoze mărunte. Trecând peste argumentul clasic legat de munca unui profesionist, mersul la barber shop reprezintă un fragment dintr-un stil de viață. Adoptarea unui ritual de îngrijire, savurarea fiecărui minut de răsfăț care vine alături de acesta, relaxarea de care ai parte atunci când te pui pe scaunul confortabil și te lași pe mâna cuiva care este 100% concentrat asupra ta în acele clipe este incomparabilă cu bărbieritul rapid și stresat de acasă.

Mai mult de atât, vei constata că e o adevărată plăcere să te bucuri de aceste momente, să îți golești mintea și să te lași pe mâinile cuiva care face din bărbierit o artă. E important să faci asta fără a te gândi la întâlniri, ședințe, rapoarte, excel-uri, clienți și bugete. Nu te doare, nu te ustură, nu te tai, și, mai mult de atât, pleci de la barber shop cu un look reușit, cu pielea hidratată și cu barba aranjată exact așa cum sperai. Sau chiar fără ea.

Pentru că vorbim de barbă nu vorbim neapărat de bărbierit complet. Iar aici intervine expertul, care cu artă și talent în grooming îți va aranja barba în mod excepțional, cu cele mai bune produse profesionale existente pe piață. Bineînțeles, ești încurajat să te folosești de asemenea cosmetice și acasă pentru a-ți întreține podoaba facială și pentru a-i oferi aspectul dorit zilnic, însă mersul la barber shop poate rămâne varianta favorită de relaxare pe care o meriți în fiecare zi.

Vizita la barber shop ține, de asemenea, și de respectul de sine. La fel cum dedici timp, atenție și grijă pentru a-ți alege haine impecabil croite, la fel cum acorzi atenție mâncării pe care o pui pe farfurie și la fel cum ai grijă de mâinile și unghiile tale, de părul tău, pentru a avea o tunsoare perfectă, la fel și barba ta merită nedisimulată grijă. Iar grija nu constă doar în îndepărtarea cu meticulozitate a firelor de păr, sau aranjarea acestora într-o formă dorită, ci și în efortul pe care îl arăți față de tenul tău și felul în care acesta arată zi de zi.

Încurajăm ritualul relaxant al bărbieritului într-un mediu plăcut, cu muzică bună, băutură fină, trabucuri aromate și discuții oneste. Nu-ți refuza asemena plăceri, îți vor face viața mai frumoasă și te vor face să te simți extraordinar, la fel cum vei și arăta.