The Note Pub Timisoara este locul perfect unde poti asculta muzica live de calitate, savura specialitati culinare si bauturi de import. Organizam party-uri si concerte live in fiecare weekend, avem un meniu variat pentru cei care vreti sa va delectati dupa o zi de munca si o atmosfera fermecatoare unde distractia este pe primul plan.


Club30 este cel mai longeviv club din Timisoara cu o istorie de peste 17 ani; pe scena clubului s-au perindat de-a lungul anilor nume mari reprezentand atat repertoriul romanesc precum Stefan Banica JR, Johnny Raducanu, Iris, Holograf, Directia 5, Proconsul, Sarmale Reci, Vita de Vie, Cargo, Aura Urziceanu, Andra, Ana Lesko cat si cel international precum Dr.Alban, Boney M, No Mercy, Haddaway, 2 Unlimited, Abba 99, UB40 etc. Am ramas in aceeasi tenta de muzica retro cu specificul serilor tematice ale anilor 70-80-90. Am revenit in prim planul Cluburilor de specific din Timisoara, iar cartea noastra de vizita ne recomanda in continuare ca cea mai buna alegere pentru o seara de neuitat!!

Uneori și o mică scânteie pune lucrurile în mișcare, iar Visuel s-a născut dintr-o scânteie la fel de mică, dar cu o dorință extrem de mare în spate.
Am pornit la drum cu aspirația de a-ți aduce produse cosmetice profesionale mai aproape pentru că fiecare persoană, femeie sau bărbat, merită să își creeze obiceiuri frumoase și să se simtă perfect în pielea sa!

Mai Mult


Cum facem acest lucru?
Prin magazinul online care îți stă la dispoziție sub forma unei platforme cu produse profesionale de calitate superioară de la producători recunoscuți în întreaga Europă, cu cele mai noi informații din domeniul beauty și cu sfaturi utile pentru tine și frumusețea ta.
Produsele noastre îi vizează deopotrivă pe:
– profesioniștii din domeniu: stiliști, coafeze, cosmeticiene, maseuze, make-up artiști;
– doamnele și domnii care au grijă de imaginea lor;
Iubim oamenii puternici, independenți, siguri pe ei și preocupați de felul în care arată, iar împreună construim obiceiuri frumoase.


La fel de central și de la distanță de mers pe jos de toate cele mai importante lucruri văd lucruri demne și locuri de petrecere în oraș, Houstel este menit să fie un hub unde puteți întâlni alți călători din întreaga lume și puteți obține toate informațiile despre ceea ce trebuie să faceți în și în jurul orașului.

Mai Mult


Locul însuși se află în fostul Palat Széchényi, în Piața Victoriei, care, alături de orașul vechi din vecinătate, reprezintă centrul cultural al Timișoarei și rămâne în istorie ca fiind locul în care, în decembrie 1989, revoluționarii români au proclamat Timișoara drept primul oras liber de comunism din România. Aici sunt și cele mai importante repere din oraș, cum ar fi Opera, Teatrul Național, numeroase galerii de artă, muzee și, chiar lângă colț, zona de petrecere a orașului, cu toate restaurantele, cluburile și viața de noapte aglomerată.
Veți dormi într-o cameră de mare cu trei paturi și veți avea o zonă comună dotată cu un calculator cu acces la internet, cărți, jocuri, muzică, chitară și tot felul de alte lucruri distractive. Livingul uriaș are, de asemenea, o chicinetă mică și este disponibilă o mașină de spălat și un uscător.


Amplasat in Cartierul Iosefin, unul dintre cel mai vechi si incarcate de istorie locuri ale Timisoarei, la doar 5 minute cu masina de centrul orasului si la doar 10 minute de plimbare de noul Mall Shopping City care reuneste cele mai renumite branduri internationale, cel mai mare Cinema City din vestul tarii, precum si facilitatile deosebite de petrecere a timpului liber precum salile de fitness, piscina si unica partie de schi dintr-un mall din Romania.UniWorld Media iși propune să unească oamenii prin publicitate de bună calitate, consumată cu plăcere de privitori. Noi empatizăm cu nevoile cliențiilor și venim cu soluții personalizate prin intermediul reclamelor digitale în taxi, social marketing, web branding și reclame pe cub la Galeria 1. Ne ocupăm în special cu creșterea companiilor, pentru că în lumea afacerilor, prosperitatea unei afaceri depinde de calitatea reclamelor pe care le prezentați! www.uniworldmedia.ro.