Pensatul, arma secretă a look-ului masculin fără cusur

Dacă nu te-ai pensat niciodată cu siguranță vei găsi ciudată asocierea dintre masculinitate și pensat, însă intrând într-un barber shop condus de o echipă experimentată, așa cum este Barbiere, cel mai probabil vei constata că ai avut prejudecăți. Și nu doar atât, dar aproape că am băga mâna în foc că vei ajunge să îi spui iubite sau soției tale că avea dreptate atunci când îți spunea că sprâncenele unite nu reprezintă chiar un atu al tău…

Realizat așa cum trebuie, pensatul masculin pur și simplu îți va sublinia trăsăturile. Nu ți le va feminiza, nu ți le va înmuia, nu te va face mai puțin bărbat. Secretul constă într-un proces corect, al cărui scop final e să îți armonizeze podoaba facială cu trăsăturile tale pentru a avea o privire luminoasă.

Și dacă nu îți dai seama în acest moment, sprâncenele au un aport important în frumusețea chipului tău. Și, chiar și noi bărbații, indiferent că vrem să recunoaștem sau nu, ne dorim să arătăm bine și să fim admirați. Iar trăsăturile noastre faciale sunt subliniate de o pereche de sprâncene aranjate cu talent și gust.

Nu există un semn egal între masculin și sprâncene dese, stufoase, cu fire lungi. Stilul sauvage nu e definit de lipsa de interes pentru felul în care arăți, ci este redat printr-un mix de elemente aparent neglijente. Reține cuvântul de bază: aparent. Și dacă nu vrei să pari prea ferchezuit, exagerat de aranjat, tot e bine să apelezi la pensat cu regularitate. Pensatul va ajuta sprâncenele tale să arate natural, și, în plus, contrar cuvântului folosit pentru a descrie acțiunea realizată în salon, de foarte multe ori nici măcar nu sunt smulse fire. De foarte multe ori sprâncenele pur și simplu sunt tunse și aranjate într-o formă frumoasă, care să încadreze plăcut ochii și să ofere armonie trăsăturilor tale.

Este important să reții esențialul. Pensatul diferă foarte tare de la femei la bărbați. Pe când femeile profită de acesta pentru a-și creiona sprâncenele și influența aspectul facial cât mai tare, pensatul masculin ține strict de îngrijire. Acesta nu trebuie să iasă în evidență. Tocmai de aceea recomandăm evitarea realizării operațiunii acasă, în special de către o persoană care nu e chiar expertă în a mânui o pensetă și alte ustensile necesare pentru un grooming reușit al sprâncenelor.

Pentru cele mai bune rezultate te așteptăm în barber shop. Când vine vorba de sprâncenele tale, considerăm că less is more și că nu trebuie să pleci de aici fiind evident că ai venit pentru pensat. Dorim să te facem să arăți bine, atrăgător, respectabil, să te simți bine în pielea ta și să ai încredere în tine. Iar rolul nostru e să-ți fim alături nu doar cu servicii de calitate, ci și cu sfaturi bune și conversație relaxantă. Iar atunci când timpul îți permite ne face plăcere să stăm la povești și alături de un pahar de băutură bună sau, de ce nu, bucurându-ne împreună de un trabuc.