Apogeul elegantei contemporane

Barbiere, in colaborare cu Poitier Tailoring, introduce noul serviciu pentru bărbați: Costum croit la comanda.

Da, ați citit bine. De azi avem propriul croitor, cu 11 ani vechime în arta croitoriei, specializat în Londra și proaspăt întors pe meleaguri românești.
Va sta la dispoziție, la biroul dumneavoastră sau în Barbershop, unde are loc o consultanta, va puteti alege materialul exterior și interior, vi se va lua măsura, iar în trei săptămâni veți primi costumul perfect croit pentru dumneavoastră la ușă.

Barbiere…mai mult decât un Barbershop!


Pentru comenzi/informatii contactati-ne la:
TailoringPoitier Tailoring

Fiecare bărbat are propriul stil vestimentar.
Misiunea noastră este de a pune în valoarea acest stil.

Calitate superioară este ceea ce definește articolele vestimentare Poitier Tailoring.

Realizate cu o deosebita atenție la detaliile care contează, luăm in considerare atât creativitatea si preferintele, cât si stilul de viața sau evenimentele la care participa clienții noștri.

Poitier Tailoring pune la dispoziția clieților o vastă colecție de materiale, căptușeli și accesorii de unde se pot creea o sumedenie de stiluri de vestimentație și combinații din materialele alese.

Materialele noastre includ colecții de la renumite case cu tradiție din Europa, care in fiecare an dau tonul, în materie de trend și stil.

Dormuil, Vitale Barberis Canonico, Cerutti, Holland & Sherry, sunt doar cateva dintre acestea, fiind cunoscute pentru calitatea materialelor lor.