Tunsul, un ritual care nu trebuie să lipsească din viața ta!

 
Ce stil, cât de scurt, cât de des? Acestea sunt doar câteva din întrebările pe care le auzim zilnic la Barbiere. Pentru că la noi în salon clientul e rege, personalul nostru e calificat să ofere servicii care trec de granițele unei frizerii clasice. Așadar, avem o echipă pregătită să îți ofere consultanță pentru a avea un look perfect și pentru a părăsi barber shop-ul nostru 100% mulțumit de servicii și ambianță.

Aspectul părului are un impact major în look-ul unui bărbat, iar vizita la hair stylist nu este o opțiune, ci un must în programul unui domn care se îngrijește de felul în care arată. Aspectul părului definește personalitatea și te face remarcat în mulțime. O tunsoare potrivită nu doar că te va face să arăți foarte bine, dar îți va și oferi mai multă încredere în tine. Vei fi admirat și apreciat pentru felul în care arăți, iar adevărul e că aspectul are un impact major atunci ai de-a face cu oamenii.

Ce stil să abordezi? Aceasta este o întrebare la care nu îți putem răspunde în scris, doar live. Deși majoritatea oamenilor trăiește cu impresia că bărbații sunt extrem de limitați în a alege un hair style, nu este nimic mai greșit. Podoaba capilară masculină poate fi abordată dintr-o mulțime de unghiuri, iar un stilist cu experiență, pregătit, cu ochiul format, va știi să îți recomande încă de la prima vizită la el tunsoarea potrivită. Există o mulțime de opțiuni atât pentru părul scurt, cât și pentru cel mediu, dar și pentru rebelii care adoră să poarte plete. Aspectul cel mai important, atunci când vine vorba de o tunsoare masculină, este menținerea unui look bine definit și îngrijit, indiferent de lungimea părului.

Scurt, mediu, lung? Conform normelor în care ne-au crescut părinții noștri pe cei mai mulți dintre noi, un bărbat ar trebui să își mențină părul scurt, într-un stil extrem de simplu. Milităresc chiar, pentru a nu avea bătăi de cap cu aranjatul podoabei capilare. Din fericire, vremurile s-au schimbat, iar tunsorile realizate la tipar nu reprezintă o alegere făcută cu bună știință de un bărbat cu personalitate și bun gust. Un profesionist în tunsori masculine va știi să creeze un look perfect pe orice lungime de păr, recomandând clientului un stil pe care să îl abordeze pe termen lung. Mai mult de atât, acest stil va fi complementar stilului de viață, a celui de a se îmbrăca, dar și activității profesionale a acestuia.

Cât de des trebuie să ajungi la barber shop pentru a-ți corecta tunsoarea? Din nou, aceasta este o întrebare cu răspunsuri multiple. Nu tuturor ne crește părul la fel de repede, precum nu toate tunsorile au nevoie de retușuri dese. La fel cum pentru unii bărbați pot trece câteva luni între vizitele la hair stylist, unii au nevoie de doar două săptămâni între vizite pentru a se asigura că părul lor se așează perfect. În general, atunci când vorbim de păr scurt sau mediu, e destul de simplu de observat când părul nu mai stă așa cum ar trebui, însă când vorbim de păr lung vârfurile pot fi un indicator extrem de clar al sănătății părului, semnele de uscare sau despicare nefiind permise unui domn care se respectă și ține la felul în care se prezintă.

Tunsul nu trebuie văzut ca pe o obligație plictisitoare, ci ca pe un ritual masculin relaxant, o gură de aer în mijlocul unei zile stresante, un pas înainte pentru un aspect perfect și pentru 100% încredere în sine.